Expositie in de Agatha Capel, Kapel-Avezaath

KAPEL-AVEZAATH In de Agatha Capel aan de Zoelensestraat 2 in Kapel-Avezaath exposeren Bert Megens en Gerard Schilder 14, 15, 21 en 22 april van 11.00 tot 17.00 uur. Opening van de expositie zaterdag 14 april om 14.00 uur. Toegang is alle dagen gratis.

Gerard schilder toont schilderijen van landschappen, stadsgezichten en taferelen. Het werk van Bert Megens bestaat voornamelijk uit portretten.

Beide kunstenaars kennen elkaar vanaf hun middelbare schooltijd in Weert. Als vrienden zijn zij elkaar sindsdien blijven volgen. Bert Megens tijdens zijn studie economie in Tilburg en later werkzaam in het vormingswerk en volwasseneneducatie in Harderwijk en sinds 1999 in Tiel, waar hij vanaf toen woont. Gerard Schilder als student kunstacademie en daarna als grafisch vormgever in Den Haag, Amsterdam en Arnhem en als docent aan de Kunstacademie in Arnhem.

Hun werkzame leven zit er op en sindsdien trekken zij intensiever met elkaar op o.a. via gezamenlijke exposities in Ravenstein, Weert en nu hier in Kapel Avezaath.