Expositie Schilderkunst Tweemaal Anders

BUREN Donderdag 7 tot en met zondag 10 september is de expositie 'Tweemaal Anders' in de synagoge in Buren aan de Kniphoek 14. Twee kunstenaars Addy Groos- van Gelder en Marilynn Visser-Geesink laten hun schilderkunst zien. Tweemaal anders, maar samen een bijzonder geheel.

Als kunstenares werkt Addy Groos-van Gelder enthousiast aan acrylschilderijen met een realistisch karakter, maar ook de combinatie van realisme  en abstractie is voor haar een uitdaging. Zij houdt van de natuur en dat is terug te zien in de schilderijen. Het gebruik van andere materialen samen met de acrylverf geeft de schilderijen een eigen uitstraling.

Marilynn Visser-Geesink is autodidact, schildert het liefste met het paletmes. Ook gaat zij graag de uitdaging aan door het gebruik van nieuwe technieken en materialen in haar schilderwerk. Zo is het uiteindelijke resultaat vaak een

verrassing, impressionistisch en soms een beetje mystiek. Haar onder-werpen vindt zij meestal in vreemde of oude culturen. Naast wisselende thema's komt het thema steencirkels tijdens haar exposities altijd aan bod.

De expositie is geopend op donderdag en vrijdag van 13.00-17.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00-17.00 uur. Toegang is gratis.

Info: www.synagogeburen.nl