• Werk van Netty van Osch, Feestje bij Mickey (2013)

    Netty van Osch

Feestelijke afsluiting én opening tentoonstellingen in Zinder Expo

TIEL De expositie van kunstenaar Floris Kaayk is al een aantal weken te zien in Zinder Expo. Op zaterdag 13 oktober om 15.00 uur wordt de expositie feestelijk afgesloten in cultuurgebouw Zinder. Na de afsluiting van de ene tentoonstelling, wordt de volgende weer geopend. Op donderdag 18 oktober om 20.00 uur is de opening van de expositie 'Het kind in mij'.

De Nederlandse filmmaker, ontwerper en digital storyteller Floris Kaayk maakt fictieve verhalen in de vorm van korte films, documentaires, websites en sociale media experimenten. Hij verbeeldt zijn verlangens en angsten rondom hedendaagse en toekomstige technologische verschijnselen en laat zijn fantasie hiermee op de vrije loop. Met zijn projecten bereikt Kaayk een miljoenenpubliek en toont hij aan hoe de media te regisseren is en hoe je de werkelijkheid kunt manipuleren.

Verschillende kunstenaars zijn verantwoordelijk voor de beelden, foto's, tekeningen en schilderijen die in de expositie 'Het kind in mij' tentoongesteld worden. Piet Augustijn en Jack van Mildert zijn de curatoren en hebben het werk van de volgende kunstenaars bijeengebracht: Esther Bruggink (beelden), Ruud van Empel (foto's), Rik van Iersel (tekeningen), Anne Meijer (schilderijen), Carlijn Mens (foto's), Netty van Osch (beelden), Thea Zweerink (schilderijen)

Iedereen is uitgenodigd voor de feestelijke afsluiting van de expositie van Floris Kaayk op zaterdag 13 oktober om 15.00 uur, maar ook voor de opening van de nieuwe expositie 'Het kind in mij' op donderdag 18 oktober om 20.00 uur. De tentoonstellingen zijn gratis te bezoeken in Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel).

Bekijk de openingstijden van Zinder op www.zinder.nl.