• Spark of Sanity (voorheen Indecision) in De Gelderlandfabriek

    Jasper Geelen

Finalisten Parel van de Betuwe 2018

TIEL Op zaterdag 21 april strijden EgoTwister, Revolt7, Scarlet Rose en Spark of Sanity (voormalig Indecision) om de titel Parel van de Betuwe 2018 in Zinder te Tiel.

 

Na twee fantastische voorrondes in Lienden en Culemborg heeft de vierkoppige jury de lastige taak gehad om uit alle deelnemende bands vier finalisten te selecteren. De bands zijn beoordeeld op verschillende onderdelen tijdens een twintig minuten durend optreden. Naast hun eigen set hebben alle deelnemers een cover van Queen gespeeld. De bands maken hiermee kans op de 'Gouden Koffer' die tijdens de finale uitgereikt zal worden.

Op vrijdag 2 maart was het de eer aan The Quicksilver Fridays, Viper 3.0, Revolt7 en Wille om af te trappen tijdens de eerste voorronde in Het Wapen van Lienden.

Op zaterdag 10 maart verzamelden EgoTwister, Switch, Scarlet Rose en Spark of Sanity zich in de Gelderlandfabriek te Culemborg voor hun strijd om de titel.

De finale van de Parel van de Betuwe vindt plaats op zaterdag 21 april in Zinder in Tiel. De zaal gaat open om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 euro.

Info: www.parelvandebetuwe.nl