Finalisten Parel van de Betuwe bekend

TIEL Op zaterdag 18 april strijden Grey Nomad, Blackstroke, Lisette Lowe en Nymeria om de titel Parel van de Betuwe 2015.

Na een fantastisch Parelweekend van drie voorrondes in Culemborg, Beusichem en Tiel heeft de vierkoppige jury de lastige taak gehad om uit alle deelnemende bands vier finalisten te selecteren. De bands zijn beoordeeld op verschillende onderdelen tijdens een twintig minuten durend optreden. Naast hun eigen set hebben alle deelnemers een cover van de Spice Girls gespeeld. De bands maken hiermee kans op de "Gouden Koffer" die tijdens de finale uitgereikt zal worden.

Op vrijdag 13 maart was de eer aan The First Lady, Elverines en Nymeria om af te trappen tijdens de eerste voorronde in Café den Tollensteghe te Culemborg.

Op zaterdag 14 maart verzamelden Two Way Traffic, Blackstroke, Grey Nomad en Stranded zich in Het Heerenlogement te Beusichem voor hun strijd om de titel.

Op zondagmiddag 15 maart waren Easy Sunday, Lisette Lowe en Caya van Toorn aan de beurt om in De Beurs te Tiel te laten zien wat ze in huis hadden en hebben zij tevens de eer gehad het muzikale Parel weekend af te sluiten.

De finale van de Parel van de Betuwe vindt plaats op zaterdag 18 april in Twentietoe te Tiel. De zaal gaat open om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 euro.

Info: www.parelvandebetuwe.nl