• Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg

Flipje op wielen gaat zandsculpturen kijken

TIEL Flipje op wielen zorgt voor een noviteit met een toertocht ''buitenshuis'' op woensdag 20 september. Het is de eerste trip met een parcours buiten de Betuwe. Organisatorisch een omvangrijke klus vanwege de logistieke omstandigheden. Het uitje kent de zandsculpturen in Garderen als bestemming. De scootmobielen gaan per vrachtwagen naar de omgeving Garderen, de deelnemers rijden per bus mee. De bedoeling is om ter plaatse een kort toertraject te koppelen aan een bezoek van de zandsculpturen.

Deze bijzondere tocht is de vierde en laatste van het zomerseizoen. De kosten van deelname bedragen 30 euro per persoon. Dit is inclusief vervoer naar Garderen, de entree van de zandsculpturen en een lunchpakket. Indien iemand zelf de lunch wil regelen vanwege een dieet dan zijn de kosten 23,50 euro. Op de dag zelf is het vertrek om 9.00 uur op de Waalkade, de terugkomst staat om 17.00 uur gepland op dezelfde locatie.

Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

Aanmelden tot en met 6 septembe: Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, 06-46339978, muldershm@gmail.com, Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, 0344-630936, ria.huibers68@live.nl.

Info: www.flipjeopwielen.nl