• Flipje op wielen ontplooit steeds meer activiteiten. Hier toeren de bezitters van scootmobielen mee met de wandelaars van de avondvierdaagse in Passewaaij.

    Cees van Cuijlenburg

Flipje op wielen pakt de draad weer op

TIEL Flipje op wielen houdt woensdag 24 juli de tweede toertocht uit een serie van zes. De organisatie geeft daarmede een vervolg aan een succesvolle lijn. Daarbij wordt de route gevolgd die aanvankelijk voor de tocht in juni bedoeld was, maar die vanwege ongunstige weersomstandigheden niet door kon gaan. De start is om 13.00 uur vanaf de verkeerstuin van Vrijthof aan de Burgemeester Meslaan in Tiel.

Iedereen met een scootmobiel kan deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. De tocht op woensdag 24 juli gaat over een lengte van 22 kilometer richting Geldermalsen en weer terug naar Tiel. Er is tussentijds een pauze om even bij te praten. De kosten zijn vijf euro per persoon.

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

Aanmelden: Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, 06-46339978, muldershm@gmail.com. Ria Huibers, Rijswijklaan 65 – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: ria.huibers68@live.nl

De data voor de volgende toertochten zijn op de woensdagen 21 augustus (uitgaansdag), 18 september en 16 oktober. De laatste toertocht (herfst) vindt alleen plaats bij gunstige weeromstandigheden. De tocht van 21 augustus is een trip naar een locatie buiten de regio met aangepast vervoer.

Info: www.flipjeopwielen.nl