• Ab Donker

Geslaagde feestavond CAJ

BEUSICHEM De traditionele feestavond van de Culemborgse Agrarische Jongeren werd dit jaar gehouden op zaterdag 20 januari in 't Zoetzand in Beusichem. De avond begon met een toneelvoorstelling van de toneelvereniging van de CAJ, dit jaar het blijspel "Bejaardenhuis de Toekomst" geschreven door Maurits Keyzer. "Bejaardentehuis de Toekomst was ontstaan uit een fusie tussen twee kleinere tehuizen: het chique rusthuis Edelburcht en het volkse

bejaardentehuis de Plets. Deze fusie liep echt niet op rolletjes. De bewoners konden elkaar niet luchten of zien, en ook nog een verschrikkelijke directrice die angst en terreur zaaide. Maar nadat een mysterieuze bejaarde heer zijn intrek in het tehuis innam, sloegen de bejaarde damesharten flink op hol! Een ding was zeker: van een rustige oude dag was geen sprake meer!"

Na de toneeluitvoering was er een verloting met veel mooie prijzen van speelgoed, gereedschap tot vleesschalen. De avond werd afgesloten met muziek. Ook vrijdag 19 januari werd er voor de seniorenvereniging gespeeld voor een volle zaal.