Gezellige start wandeltweedaagse Vrijthof

TIEL Vorige week heeft de jaarlijkse wandeltweedaagse van Vrijthof plaatsgevonden. Onder prachtige weersomstandigheden werden zo'n 70 bewoners met evenveel begeleiders uitgezwaaid door familieleden. Een deel van de organisatie, begeleiding en beveiliging was in handen van leerlingen van het ROC. In het gebouw van het ROC Rivor aan de Bachstraat was ook een tussenstop, waar leerlingen de deelnemers ijs serveerden.

Sjaan van der Werk, secretaris van de Stichting Vrienden van Vrijthof, overhandigde op de slotdag aan alle deelnemers een fraaie medaille en bloemen. De dag werd afgesloten met een feestelijke bijeenkomst in de recreatiezaal van Vrijthof. Onder begeleiding van vrolijke muziek en entertainment werd nog menig uur nagenoten van dit mooie evenement.

Stichting Vrienden van Vrijthof

Ook deze activiteit is mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van veel vrijwilligers en met ondersteuning van de Stichting Vrienden van Vrijthof. Lucien Tros, voorzitter van deze stichting, vertelt: ,,De Stichting Vrienden van Vrijthof zet zich in voor projecten ten behoeve van de bewoners van Vrijthof, waarvoor vanuit het reguliere verpleeghuisbudget geen ruimte bestaat. Daarnaast zet de Stichting zich in om voor de bewoners uitstapjes en leuke evenementen te organiseren. Daardoor laat de Stichting de zon wat vaker schijnen in Verpleeghuis Vrijthof." Donaties aan de Stichting Vrienden van Vrijthof zijn welkom op NL57 RABO 0362962650.