• PR

Gezochte veelpleger gepakt

TIEL Agenten van de politie Tiel hebben een gezochte veelpleger uit Tiel aangehouden. De 23-jarige Tielenaar was sinds korte tijd weer op vrije voeten maar veroorzaakte direct weer veel overlast door het plegen van strafbare feiten.

Sinds een week hebben agenten van de politie Tiel alles op alles gezet om deze jongeman weer achter te tralies te krijgen. Dit om de toenemende overlast te laten afnemen en de inwoners van Tiel te beschermen. Maandag omstreeks 14.15 uur werd de verdachte signaleert en uiteindelijk op de provinciale weg gepakt. Agenten hadden hem snel omsingeld maar hij kon er nog vandoor gaan. Agenten die te voet waren spraken twee burgers aan en vroegen of zij mochten instappen. De burgers aarzelde niet en brachten de agenten naar de plaats waar zij moesten zijn. Daar konden de agenten de verdachte aanhouden.

De verdachte mag in ieder geval voor 240 dagen de gevangenis in. Alle andere zaken moeten nog worden onderzocht en onderzoek zal moeten uitwijzen of hij daarin ook verdachte is.

,,Wij willen onze waardering en dank aan de twee burgers die de agenten hebben geholpen uitspreken. Wij willen ook een oproep doen of deze twee burgers zich bij ons willen melden. Wij willen deze namelijk persoonlijk bedanken", laat de politie via hun Facebookpagina weten