• Gratis computerlessen, ook voor de telefoon

    Zoetzand Beusichem

Gratis computerlessen


BEUSICHEM Steeds meer mensen gebruiken computers en internet, maar er is ook een groep die daar moeite mee heeft. Misschien omdat er geen interesse voor is, maar het kan ook zijn dat het werken met computers lastig gevonden wordt. Wie toch wil leren omgaan met een computer, tablet of slimme telefoon kan gratis deelnemen aan lessen in 't Zoetzand in Beusichem.

In het "Huis van de Buurt Beusichem en Zoelmond" wordt op vrijdagochtend 13 april een kennismakingsbijeenkomst gehouden voor mensen die graag meer willen leren over het gebruik van computer, smartphone en tablet. Deze ochtend wordt uitleg gegeven over de werkwijze tijdens de wekelijkse bijeenkomsten. Ook kan men aangeven welke dingen belangrijk zijn. Bijvoorbeeld het verbinden met internet, WhatsApp, mailen, iets opzoeken op internet, foto's maken, en ga zo maar door.

Voor de meer gevorderden is er de mogelijkheid om aandacht te besteden aan het werken met Word, Excel, DigiD, en zo.

Het tempo van de lessen ligt niet hoog, zodat ook mensen met weinig tot geen ervaring met een gerust hart kunnen deelnemen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op vrijdag 13 april van 10.30 uur tot 11.30 uur in 't Zoetzand aan de Zoetzandselaan 1 in Beusichem. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.