• William Rutten

Grote namen nieuw seizoen Agnietenhof bekend

TIEL Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is druk bezig met het programma van seizoen 2018/2019. De eerste grote namen van het nieuwe seizoen zijn inmiddels bekend. Op woensdag 16 mei start de voorverkoop voor de Vrienden en op dinsdag 22 mei gaat de verkoop voor iedereen van start.

Ook dit jaar staat er weer een aantal grote cabaretiers in de Grote Zaal van de schouwburg: Claudia de Breij, Brigitte Kaandorp en Jochem Myjer. Verder is Huub Stapel met een toneelvoorstelling te zien en komen Paul de Leeuw en Johnny de Mol elk met een eigen show.

Naast grote cabaretiers en acteurs ziet het publiek ook weer bekende muzikanten op het podium. De Edwin Evers Band bouwt een feest in de Grote Zaal en Ellen ten Damme zingt, zoals we van haar gewend zijn, de sterren van de hemel. Natuurlijk worden de jeugdvoorstellingen ook vertegenwoordigd in de Agnietenhof en komen de grote musicals voorbij. De musicals die de schouwburg alvast kan bevestigen zijn 'All Stars', de voorstelling over een voetballende vriendengroep en 'Sprookjessprokkelaar de Musical' van Efteling Theaterproducties.

VRIENDEN KRIJGEN VOORRANG De Vrienden van de Agnietenhof krijgen een week voorrang op de voorverkoop, waardoor de kaarten voor grote cabaretiers en artiesten binnen handbereik liggen. Verder kunnen zij genieten van alle andere voordelen voor Vrienden: korting op voorstelling- en filmkaarten gedurende het seizoen, twee vrijkaarten voor de feestelijke Vriendenavond op 15 mei, gratis koffie/thee na afloop van een 3-gangenmenu in het Theaterrestaurant, korting op horeca-arrangementen bij geselecteerde voorstellingen, gratis kaarten ruilen, de kaarten in twee termijnen betalen en meer voordelen gedurende het seizoen, zoals gratis filmkaarten

Bezoekers worden Vriend van de Agnietenhof voor € 27,50 per seizoen. Kijk voor alle voordelen en aanmelden op www.agnietenhof.nl.