• RTL

Inwoners Eck en Wiel gaan op jacht in Miljoenenjacht

ECK EN WIEL Vijftig inwoners van Eck en Wiel uit postcodegebied 4024 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Eck en Wiel daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 17 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

 

Gert-Jan (30) uit Eck en Wiel is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: ,,Ik vind het zo leuk! Ik kijk al jaren naar Miljoenenjacht en zo lang roep ik ook al dat ik voor koffernummer 16 zal kiezen. In die koffer zit namelijk nooit een hoog bedrag, maar let op, als het mij lukt om het finalespel te spelen, dan wel. Ik weet het zeker. Ik heb er zin in!"

 

De vijftig inwoners uit Eck en Wiel zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

 

De uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht met daarin de inwoners uit Eck en Wiel is zondag 17 september van 20.00 tot 21.30 uur bij RTL 4 te zien.