• Miljoenenjachtpresentator Linda de Mol.

    RTL

Inwoners Tiel gaan op jacht naar miljoenen in Miljoenenjacht

TIEL Vijftig inwoners uit Tiel uit postcodegebied 4006 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Tiel daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 18 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.


Luka (28) uit Tiel is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: ,,Echt superleuk! Ik kom hiervoor speciaal een dagje eerder terug van vakantie. Om me goed voor te bereiden ga ik een paar oude afleveringen terugkijken. Ik heb net een huis gekocht en een mooie prijs is dus zeer welkom. Ik heb er zin in."

De vijftig inwoners uit Tiel zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. En van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Tiel is zondag 18 maart van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.