• Stichting Kerstmarkt

Kerstmarkt in Ingen

INGEN Na het succes van de gezellige kerstmarkten van voorgaande jaren in Ingen, wordt deze dit jaar weer gehouden. Op zaterdag 15 december is er een programma voor jong en oud op het Dr. A.R. Holplein in Ingen met tal van activiteiten. Diverse standhouders, verenigingen en organisaties hebben zich aangemeld voor deze markt. De kerstmarkt is van 14.00 tot 21.00 uur.

Om een tip van de sluier op te lichten; leden van toneelvereniging de Rederijkers zijn in Dickens stijl van 17.00 tot 20.00 uur. Verder zijn er een karikatuurtekenaar, vuurspuwers, kop van Jut en diverse oud-Hollandse beroepen en kinderspelen maken de markt compleet.

In de Lambertus kerk zingen van 15.00 uur tot 18.30 uur diverse koren waaronder De Cornecanters, Het Mauriks Projectkoor en Cantena en Doderwaards mannenkoor. Vanaf 17.15 uur eventueel samenzang met publiek.

Ook is er weer een fototentoonstelling van oude Ingense foto's samengesteld door Willem van Doorn en er worden ook rondleidingen gegeven door Geurt van Ewijk. Een compleet horecaplein zorgt voor de verschillende versnaperingen.

De traditionele Fruitkerstboom staat er ook weer. In de muziektent brengen de Hoband uit Ochten en Lars Blijderveen gepaste instrumentale kerstmuziek ten gehore.

Er is parkeergelegenheid voldoende bij het voetbalveld van ISC en bij de school, dit wordt met parkeerborden aangegeven.

De kerstmarkt en fruitkerstboom zouden zonder vrijwilligers en sponsors niet kunnen bestaan, daarom bedankt de organisatie iedereen die hier zijn of haar steentje aan bijdraagt.

Info: www.kerstmarktingen.nl en facebook