• tweeluik

    A. Barten

Tentoonstelling Kleuren en vormen die spreken

KAPEL-AVEZAATH 'Kleuren en vormen die spreken' dat is het thema van de tentoonstelling van schilderijen en glasramen van Kees Kaarsemaker en Annegreet Barten die nog op 28 en 29 september (13.00-17.00 uur) te zien is in de Agatha Capel, het oude en sfeervolle kerkje in Kapel-Avezaath aan de Zoelensestraat 2.

Mondgeblazen glas, een veelheid aan kleuren in samenspel met krachtige lijnen kenmerken de glas-in-loodramen en suncatchers die buiten door zon en wind tot leven komen. De ontwerpen zijn van eigen hand en komen soms intuitief tot leven.

Kees schildert met diverse materialen en technieken zoals olieverf, aquarel, potlood of inkt. Ook voor hem is het spelen met vorm, kleur en verdere toepassing van materialen net zo belangrijk als het eindproduct.

Op zaterdag 28 september is de kapel al vanaf 8.30 uur geopend in verband met het starten van de Torentocht 2019, een wandeltocht met een keuze aan routes tussen diverse kerktorens rondom Kerk-Avezaath waarbij de deelnemers zelf de afstand kunnen bepalen.