Malik Azmani bij aftrap VVD Gelderland Campagne in Tiel

TIEL Malik Azmani komt zondag 24 februari naar Tiel voor de bijzondere aftrap van de VVD Gelderland campagne. Malik Azmani is de VVD-lijsttrekker voor het Europees Parlement en huidig Tweede Kamerlid. Hij zal aanwezig zijn bij de VVD wielerwedstrijd en bij de bijeenkomst 'Bereikbaarheid essentieel voor Rivierenland'.

Op de thuisbasis van JVR de Batauwers trapt de VVD zondag 24 februari om 12.00 uur haar sportieve campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart, af. Mark Smits, huidig raadslid in Tiel en kandidaat nr. 6 op de lijst voor de Provinciale Staten namens Rivierenland: ,,Iedereen mag meedoen aan de VVD wielerwedstrijd; jong, oud, ervaren en beginners. Als unieke hoofdprijs krijgen de eerste drie winnaars een rondleiding met lunch op het Binnenhof, inclusief een persoonlijke ontmoeting met Mark Rutte. Wie wil dat nou niet?"

Iedereen kan meedoen met de wedstrijd van 13.30 – 14.00 uur op de wielerbaan aan de Schaarsdijkweg 9 in Tiel. Aanmelden kan tot en met 20 februari via een mail aan Mark Smits marksmitsvvd@live.nl.

Tijdens deze dag worden ook de échte doeners in het zonnetje gezet.

Na de wielerwedstrijd verplaatst de VVD zich naar restaurant BuitenSporig voor de iedereen toegankelijke bijeenkomst "Goede bereikbaarheid essentieel voor Rivierenland". De VVD vindt de mening van bewoners belangrijk en nodigt iedereen uit om mee te praten over onder andere de problematiek van de A15, het investeren in openbaar vervoer en goede lokale wegen.

Er wordt een korte presentatie verzorgd door onder andere Malik Azmani en VVD-wethouder Marcel Melissen. En er is volop gelegenheid om nader kennis te maken met de regionale VVD-kandidaten en met Jan Markink, huidig Gedeputeerde en lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen die plaatsvinden op 20 maart. Ook zijn diverse lokale politici, Provinciale Statenleden en Tweede Kamerleden aanwezig om met iedereen in gesprek te gaan.