Meer ruimte voor ondernemend talent in Rivierenland

TIEL Gedeputeerde Michiel Scheffer heeft 25 juni het Centrum Voor Jong Ondernemerschap Rivierenland (CVJO) geopend. Het CVJO geeft ruimte aan jonge talentvolle ondernemers.

CVJO Rivierenland is gevestigd in het voormalig postkantoor in Tiel. Daar biedt het ambitieuze startende bedrijven een ondernemende werkomgeving waar ze beter en sneller kunnen groeien.

CVJO brengt overheid, onderwijs en ondernemers bij elkaar.  In Rivierenland werkt het CVJO samen met Provincie Gelderland, het ROC Rivor en de Rabobank West-Betuwe. Samen werken zij aan groei en behoud van startende bedrijven in Rivierenland. Dit zorgt voor meer innovatie en meer werk.

Michiel Scheffer: ,,CVJO moet de broedplaats voor startende bedrijven in Rivierenland worden en een kweekvijver voor ondernemend talent. CVJO geeft jonge ondernemers een vliegende start."

CVJO is een intiatief van overheid, onderwijs en ondernemers en is in 2009 ontstaan in Doetinchem. De formule breidde de afgelopen zes jaar uit naar Nijmegen, Zutphen, de Noordoostpolder, Arnhem, Rijssen-Holten, Ede en nu dus ook Tiel. Na twee jaar telt een CVJO zo'n 25 startende ondernemers.

Info: www.cvjorivierenland.nl