• Circus Barani
  • Circus Barani
  • Ed Glas, Soest Netherlands
  • Circus Barani

Met korting naar Circus Barani in Buren

BUREN Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Volgende week staat het circus in het Plantsoen in Buren. ,,Wij brengen u een solide, authentieke circusvoorstelling van hoog niveau. Ons publiek is onze inspiratie." 

Het is een voorstelling van hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep uit het programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony's, geiten, duiven en honden. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen.

Circus Barani is te zien in het Plantsoen van Buren op woensdag 30 mei 15:00 uur, vrijdag 1 juni 17:00 uur, zaterdag 2 juni 15:00 uur en zondag 3 juni 14:00 uur.

KORTING Wie met korting naar het circus wil, kan dit berichtje printen en meenemen naar de kassa van het circus. Tegen inlevering van dit artikel betaalt u 10 euro per persoon, geldig voor 2 personen (niet geldig voor de loge). De bon is ook hierboven het artikel te zien (bij de foto's). De vrijdag is een familiedag en dat betekent dat de kaartjes 8 euro per persoon zijn. 

Info: www.barani.nl