Muziek in Stadscafé Hexagon

TIEL Op zaterdagavond 7 november om 21.00 uur speelt de band Firehouse Mama in Stadscafé Hexagon. Van origine een bluesband met het echte Hammond geluid op het Hexagonpodium.

De dag er na, op zondagmiddag 8 november, beginnen de winterjamsessies weer. "Blues on Sunday" met als sessieleider Ron Krop (El Kroppo) begint om 16.00 uur. Zowel een zanginstallatie (PA-installatie) als een volledige backline, inclusief een Sonor drumstel en een Nord stage 2 piano, staan klaar. De sessieleider nodigt de aanwezige muzikanten uit om met hem samen te spelen.

Woensdagavond 11 november is er dan weer een akoestische jamsessie onder leiding van muziekleraar Chris Meijerink. Door de goede akoestiek in Hexagon komen zowel de akoestische instrumenten en de vocalen goed tot hun recht. Vanaf nu beginnen deze avonden om 21.00 uur. Deze maandelijkse jamsessie, genaamd "Jazz'ebelle Unplugged" heeft soms een jazzy karakter, maar andere muziekstijlen kunnen gespeeld worden. Het niveau van de muzikanten en vocalisten is behoorlijk hoog. Ben je een geoefend muzikant of zanger(es) dan ben je welkom op het podium van Stadscafé Hexagon.

Alle activiteiten in The Hex zijn gratis bij te wonen. Voor de volledige agenda www.hexagontiel.nl