Nieuw logo en nieuwe huisstijl Zorgcentra De Betuwe

TIEL Al meer dan 50 jaar biedt Zorgcentra De Betuwe ouderenzorg in het Rivierengebied. De wortels liggen in de lokale woon-zorgcentra, maar daarnaast heeft de organisatie zich de laatste jaren ontwikkeld tot een eigentijdse en tikkeltje eigenwijze (thuis)zorg- en welzijnsorganisatie voor senioren in de regio. Het werd hoog tijd dit ook in het logo, de huisstijl en de uitstraling te laten zien.

Graag wil Zorgcentra De Betuwe laten zien dat zij meer biedt dan alleen wonen met zorg. De organisatie ondersteunt immers ook zelfstandig wonende ouderen en biedt hun in overleg passende thuiszorg en andere oplossingen. Zo kunnen zij langer thuis blijven wonen. Van dagbesteding tot dagelijkse wondverzorging, van logopedie tot revalidatie na een operatie. En wanneer zelfstandig wonen niet meer tot de mogelijkheden behoort, dán kunnen ouderen bij Zorgcentra De Betuwe ook terecht om veilig en beschermd te wonen; al dan niet in combinatie met zorg. De organisatie biedt dus een breed palet aan zorg- en dienstverlening en dat is te zien in het logo. Met de nieuwe uitstraling wordt daarnaast ook de nieuwe slogan geïntroduceerd: Zorgcentra De Betuwe, verrassend veel meer dan wonen.

DUURZAAM Tijdens de Open Dagen van Zorg en Welzijn op 20 en 21 maart zijn de eerste boekjes uitgedeeld waarop het nieuwe logo te zien is. De komende 1,5 jaar worden alle middelen waarop het logo te zien is, vervangen. Dit gebeurt op het moment dat de voorraad op is, of als iets aan vervanging toe is. Zo hoeft de organisatie geen materialen onnodig weg te gooien en wordt er geen geld verspild. Mogelijk komt men daardoor wel op plekken het oude en het nieuwe logo naast elkaar tegen.

Via 0800 - 77 33 44 (gratis) kan iedereen met zorgvragen direct contact opnemen met het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe. Geheel gratis en vrijblijvend. Ook is de uitgebreide informatiebrochure beschikbaar, die goed als startpunt kan dienen voor alle vragen rondom wonen, welzijn en zorg als men ouder wordt. Men kan de brochure gratis aanvragen bij het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe via 0800 - 77 33 444 of per mail via info@stzdb.nl. www.zorgcentradebetuwe.nl.

De volgende locaties maken deel uit van Zorgcentra De Betuwe: De Betuwehoeve, Beatrix, Kulenburg en Troelstrahof in Culemborg, Oranjehof in Buren, De Valentijn in Maurik, Lingewaarde in Tiel, Elim in Ochten en Huize Appelenburg in Dodewaard. Daarnaast bieden een aantal lokale teams Thuiszorg in de hele regio.