Nieuwe seizoen Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof van start

TIEL Het nieuwe theater- en filmseizoen van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel staat weer voor de deur. Het cabaretduo Yentl & De Boer bijt op zaterdag 24 september met hun voorstelling De snoepwinkel is gesloten de spits af. In deze goed ontvangen show combineren ze muzikale hoogstandjes met absurdistische sketches.

De kinderen kunnen op zondag 25 september genieten van de nieuwe feestelijke show van Het Zandkasteel, Koning Koos is jarig.

De beroemde musical Hair staat drie keer in de Agnietenhof op vrijdag 30 september, zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober. Musicalgrootheden William Spaaij, Anouk Maas, Tommie Christiaan spelen samen met jong talent spelen in deze frisse nieuwe versie.

Extra bijgeboekt

Vanwege grote belangstelling is er een Culturele Seniorendag bijgeboekt op donderdag 6 oktober. Een dag vol muziek, film en heerlijke hapjes. Zo komen onder meer de mannen Henk van der Horst en Jan Fillekers langs, die aan de hand van de meest gedenkwaardige en grappige beeldfragmenten terugblikken op de immens populaire televisieprogramma's Farce Majeure en Showroom.

Anne Neuteboom is bijgeboekt met Weg op vrijdag 3 februari. Deze dame serveert maatschappijkritiek anno 2016: zonder correcte dt-spelling, maar met een frisse analytische blik.

Volop film in september en oktober

Na een zomerstop opent Filmtheater Agnietenhof het filmseizoen met een filmweek. Van 20 tot en met 25 september staat er elke dag een andere film op het programma. Het filmaanbod in die week is zeer divers met onder andere de bijzondere animatiefilm The Red Turtle van Oscarwinnaar Michael Dudok de Wit, het spannende drama Eye in the Sky met Helen Mirren en Ants on a Shrimp, een unieke en spannende fooddocumentaire met aansluitend de mogelijkheid om te genieten van een exclusieve lunch.

In het nieuwe seizoen rekent de Agnietenhof géén administratie- en reserveringskosten meer. De prijs op de website (en in de brochure) is een all-in prijs: inclusief garderobe en pauzedrankje (indien van toepassing) en dus géén bijkomende administratie- en reserveringskosten meer. Bovendien is het mogelijk om Vriend te worden en zo gebruik te maken van korting op voorstellingen, films en andere speciale aanbiedingen. Info: www.agnietenhof.nl/vriend.

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344-673500 ∙ Kassa open: ma t/m vr 12-16 uur, za 14-16 uur en vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling en een half uur voor de film ∙ Bezoekadres: St. Agnietenstraat 2, Tiel