• OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nieuwe seizoen Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof van start

TIEL Op 21 september start het nieuwe theater- en filmseizoen van Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof in Tiel. Na een zomerstop opent Filmtheater Agnietenhof het filmseizoen met een filmweek. Van 21 tot en met 25 september staat er elke avond een andere film op het programma. Het filmaanbod in die week is zeer divers, van onder andere Woman in Gold en La Tête Haute, de openingsfilm van het afgelopen filmfestival in Cannes tot het humoristische While we're young. Het restaurant serveert een bijzonder nazomermenu om de filmavond compleet te maken.

Op muzikaal vlak bijt Sjors van der Panne, finalist van de Voice of Holland, op 25 september in Schouwburg Agnietenhof het spits af met klassiekers uit het oeuvre van Frank Boeijen, Jacques Brel en Ramses Shaffy. Niet voor niets trad de jonge chansonnier onlangs op in een uitverkocht Concertgebouw in Amsterdam.

De kleintjes kunnen op 26 september genieten van Lekker weertje, Dikkie Dik! Een muziek- en poppenvoorstelling van Dirk Scheele, bekend van Nickelodeon en mateloos populair bij kinderen, waarbij Dikkie Dik zelf en zijn vriendjes natuurlijk niet ontbreken (2-7jr).

Bijzondere voorstelling

Laura van Dolron brengt met Liefhebben een openhartige en hoopvolle voorstelling op 3 oktober. Ruud van Zuilen, directeur Agnietenhof: ,,Liefhebben is een persoonlijke en ontroerende voorstelling. Wat mij betreft een pareltje van dit seizoen."

Extra bijgeboekt

Zanger Boudewijn de Groot staat 15 april op de planken in Tiel en is pas onlangs aan het programma toegevoegd. Zijn nieuwe album 'Achter Glas' kwam op nr. 1 binnen in de album Top 100, en wordt in intieme setting gepresenteerd, aangevuld met nummers uit zijn oude repertoire. Voor de fijnproevers en de echte luisteraars.

Het volledige filmprogramma en meer informatie is te vinden op www.agnietenhof.nl. De kassa van de Agnietenhof is open van maandag ttot en met vrijdag 12.00-16.00 uur, za 14.00-16.00 uur en vanaf een half uur voor aanvang voorstelling of film.