• Als een echte eenheid rijdt de stoet van Flipje op wielen door het landschap. Op 22 augustus helemaal buiten de regio met een bezoek aan Berg en Dal.

    Cees van Cuijlenburg

Nog enkele plaatsen vrij voor trip Flipje op wielen

TIEL Voor de bijzondere toertocht van Flipje op wielen van woensdag 22 augustus zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij. De scootmobielclub maakt die dag een uitstapje naar Apeldoorn met een bezoek aan het natuurpark Berg en Bos. Daartoe worden uitgebreide organisatorische voorzorgen getroffen. Het uitje gaat in elk geval door.

Het vervoer naar Apeldoorn gebeurt met een bus voor de deelnemers en een vrachtauto voor de scootmobielen. Op Berg en Bos wordt een speciale route uitgezet voor Flipje op wielen langs de mooiste delen van het park. Op het evenemententerrein staat een lunch klaar voor de rijders en begeleiding. Bij aanmelding kunnen dieetwensen worden opgegeven.

De kosten bedragen 35 euro per persoon, vervoer en lunch inbegrepen. Er wordt op woensdag 22 augustus om 10.00 uur vertrokken van de parkeerplaats bij het zwembad in Tiel. De terugkomst staat om 16.00 uur gepland.

Aanmelden: Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, 06-46339978, muldershm@gmail.com, Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, 0344-630936, ria.huibers68@live.nl

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg. Alle bijzonderheden (ook meerdere foto's) staan steeds op de website www.flipjeopwielen.nl