• ROC Rivor

VAVO-academie ROC Rivor van Tiel naar Geldermalsen

TIEL ROC Rivor opende maandag het nieuwe schooljaar voor medewerkers geopend met een feestelijke bijeenkomst op locatie Oudenhof in Geldermalsen. Voor de VAVO academie en Diplomaroute was deze bijeenkomst extra bijzonder, omdat die middag hun nieuwe vestiging officieel werd geopend. Vanaf dit schooljaar zijn zij namelijk gevestigd in het karakteristieke pand in Geldermalsen. Ook vond er tijdens deze opening de boekpresentatie plaats van het jubileumboek '25 jaar ROC Rivor', dat geschreven is ter ere van het 25-jarige bestaan van de school.


Cees Brouwer (voorzitter College van Bestuur), Joffrey Spierings (coördinator VAVO academie) en Alice Bastiaans (coördinator Diplomaroute) openden gezamenlijk de nieuwe locatie. In de zomervakantie is er hard gewerkt om de verhuizing van de VAVO Academie (Tiel) en van Diplomaroute (Zaltbommel) naar Geldermalsen te realiseren. VAVO heeft nu een eigen pand waardoor het persoonlijke karakter van het onderwijs nog meer benadrukt wordt. Bovendien kan VAVO door de centrale ligging in Geldermalsen een bredere regio bedienen.

JUBILEUMBOEK Tijdens de opening was er ook aandacht voor de presentatie van het jubileumboek. Vorig jaar bestond ROC Rivor 25 jaar. Ter ere van dit jubileum is er op initiatief van de directie door Edwin Verkleij, docent bij ROC Rivor, een jubileumboek geschreven. In 2018 is hij aan dit project begonnen. Dankzij de inbreng van een grote groep
(oud-) collega's is dit project uitgegroeid tot een prachtig boek met veel foto's, verhalen en de geschiedenis van het onderwijs in het Rivierengebied. Het boek is voor geïnteresseerden online te downloaden via www.rocrivor.nl/jubileumboek.