• De Maat

Open dag Naturistenterrein De Maat

RAVENSWAAIJ Op zondag 26 mei houdt naturistenterrein De Maat bij Ravenswaaij een open dag. Iedereen die met het terrein wil kennismaken is tussen 11.00 en 16.00 uur welkom. De Maat is een terrein voor dagrecreatie en kamperen (35 plaatsen). Leden beheren het terrein en vormen daarnaast een actieve vereniging, die diverse activiteiten organiseert.

Afgelopen jaar hebben de vrijwilligers van De Maat een nieuw onderkomen gebouwd met voorzieningen voor de vereniging, de kampeerders én met een heerlijke ruime sauna. Deze laatste is elk weekend, zowel op zaterdag als op zondag in gebruik voor en door de leden. Het terrein beschikt daarnaast over een natuurzwemvijver.

De Maat is één van de negen terreinen van de landelijke naturistenvereniging Zon en Leven. De open dag is er voor iedereen die benieuwd is naar het naturistenterrein van de Betuwe en de vereniging. Bezoekers van de open dag hoeven niet uit de kleren, tenzij ze willen zwemmen of meedoen met de sauna.

De Maat ligt in een oude boomgaard bij Ravenswaaij in de Betuwe aan de Maatsteeg 7A. Info: https://www.zonenleven.nl/de-maat