Oproep om aangifte te doen

TIEL - De politie Tiel laat op hun Facebookpagina weten dat ze op zoek zijn naar een onbekende vrouw. Zij heeft geen aangifte van diefstal gedaan en de politie heeft de aangifte nodig om de zaaj sluitend te maken.

Op donderdagavond 22 januari kwam een jongen bij de Hema goederen terugbrengen. Hij had een kassabon waarop de caissière de jongen het geld terug gaf. Kort daarop kwam er een vrouw de Hema binnen. Zij vertelde dat ze haar net gekochte goederen kwijt was. Ze had ze in de fietstas gedaan. Omdat de collega's voor een andere zaak de beelden aan het uitkijken waren, hebben zij ook de beelden van de jongen terug gekeken. De goederen die hij terug bracht bleken de goederen van de vrouw te zijn. De jongen is door de collega's herkend. De onbekende vrouw heeft geen aangifte gedaan van de diefstal. ,,Bent u deze vrouw of kent u deze vrouw, neem dan contact op met de politie te Tiel. We hebben de aangifte nodig om de zaak sluitend te maken." Info: 0900-8844.

De politie heeft via Facebook laten weten dat de vrouw zich inmiddels (zondag 14.45 uur) gemeld heeft via Facebookpagina van de politie Tiel. De zaak wordt verder onderzocht.