• Raphael Drent

Optreden Rob Orlemans in eigen stad bij Zinder Podium

TIEL De Tielse blueslegende Rob Orlemans en zijn band Half Past Midnight komen zaterdag 16 maart voor een optreden naar Zinder Podium in Tiel. Kaarten zijn verkrijgbaar via zinder.nl/podium.

De Nederlandse formatie Rob Orlemans & Half Past Midnight behoort tot de top van het blues- en rockgenre. Het powertrio is met grote regelmaat te vinden op diverse nationale en internationale podia. De band krijgt niet alleen keer op keer lovende kritieken van Nederlandse én buitenlandse media, maar laat ook het publiek laaiend enthousiast achter. Samen met Piet Tromp (bas) en Ernst van Ee (drums) creëert Orlemans (gitaar en zang) een band die vanaf de eerste minuut vol energie uit de startblokken schiet en garant staat voor een spetterende performance.

Rob Orlemans is zonder meer het gezicht van de band. Met zijn kenmerkende stijl wordt hij een van de beste blues-rockgitaristen genoemd. Zijn ietwat doorleefde stemgeluid en enerverend gitaarwerk is bij elk optreden weer indrukwekkend. Het laatst verschenen album 'Highway Of Love' bevat aanstekelijke goed doordachte songs en krijgt internationaal fantastische recensies.

Kaarten voor het concert van Rob Orlemans & Half Past Midnight à €10,- zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via zinder.nl/podium en aan de Zinder Balie (Rechtbankstraat 1, Tiel, alleen PIN). Kaarten aan de deur zijn verkrijgbaar voor € 12,-. De zaal van Zinder Podium is te bereiken via de secundaire ingang aan het John van Burenplein. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar via Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof (St. Agnietenstraat 1, Tiel).