Goedkope rijbewijskeuring senioren in Tiel

TIEL Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 22 augustus, 26 september en vervolgens eens per maand in SZR locatie Vrijthof, Burgemeester Meslaan 49 in Tiel. Voor informatie en een afspraak kan naar het landelijke afsprakenbureau worden gebeld: 085-4883616. Zelf een datum reserveren kan via www.goedkopekeuringen.nl.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E en medisch € 40,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 60,00. Leden van CNV/ouderenbonden en/of thuiszorgorganisaties krijgen € 2,00 korting op bovengenoemde prijzen. Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat men naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). Het kan een aantal weken duren voordat de papieren die de arts moet invullen thuis worden gestuurd door Het CBR (per post of via de mail). De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn welkom.