• Vier de Week van de Opvoeding met feestelijke activiteiten in Tiel

    Rechten vrij

Vier de Week van de Opvoeding met feestelijke activiteiten in Tiel

25-09-2019, 17:23 | Lezersnieuws | Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

Opvoeden doe je samen. Daarom slaan verschillende organisaties de handen ineen en organiseren feestelijke, leerzame, sportieve en creatieve activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding. Zinder Tiel trapt op zaterdag 5 oktober af met het Ukkiefestijn (0-4 jr). Daarna zijn er nog tot en met zondag 13 oktober leuke activiteiten te bezoeken voor kinderen en jongeren tot 18 jaar.

 

Ukkiefestijn

Op zaterdag 5 oktober van 9.30 tot 12.30 uur vindt – in samenwerking met Zinder Educatie – het Ukkiefestijn plaats in Bibliotheek Rivierenland. Een doe- en informatiemarkt voor ouders en hun ukkies van 0-4 jaar. Met leuke en leerzame workshops en een muzikale voorstelling, waar ook de kleintjes van harte welkom zijn.

 

Cursus volgen bij Zinder Educatie

In Zinder kunnen cursisten genieten van kunst: zien, doen, proeven en beleven. Tijdens de Week van de Opvoeding zijn er verschillende proeflessen voor kinderen en jongeren. Doe mee met bijvoorbeeld Peuterdans (2-4 jr), Theater Basisklas (4-9 jr), Kleutermuziek (4-6 jr) of Turkse Volksdans (6-12 jr). Lees meer op www.zinder.nl.

 

Kinderboekenfestijn

Op zaterdag 12 oktober van 13.00 tot 16.30 uur reizen kinderen van 6 t/m 12 jaar met een strippenkaart door Zinder. Fietsen op een éénwieler met clown Kiko, een robotrace in het MediaLab, silent disco met reisliedjes, een letterspeurtocht, even bijtanken in Zinder Café, relaxen bij de film en nog veel meer!


Jeugdtheatervoorstelling ‘Bang Mannetje’
Om 15.00 uur is de jeugdtheatervoorstelling ‘Bang Mannetje’ (4-6 jr) te zien, aangeboden door Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Zinder Educatie. Met een voucher kunnen bezoekers gratis naar de voorstelling. Deze voucher is verkrijgbaar bij BuurtZorg Jong, Centrum voor Jeugd & Gezin, GGD, Humanitas, Mozaïek Welzijn en Zinder Tiel.

 

Meer informatie over de activiteiten in Zinder is te vinden op www.zinder.nl. Bekijk alle activiteiten van de Week van de Opvoeding op www.weekvandeopvoeding.nl.