• 2 Turven Festival 2014 © Saris & den Engelsman

    Saris & den Engelsman

Peutertheaterfestival in de Agnietenhof

TIEL - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof presenteert zondag 15 februari het Peutertheaterfestival. Dans, theater en muziek voor de allerkleinsten en ze mogen ook zelf meedoen.

In 'Ondersteboven' nemen de Dansmakers de kinderen mee op ontdekkingsreis. Kunnen handen vliegen als vlinders? Kunnen voeten lachen of armen slapen? De peuters kunnen ook zelf ook leren dansen door Tikkin Theo, hij geeft breakdance workshops. Theatergroep Monster speelt hun nieuwe voorstelling 'De Gruffalo'. Deze bewerking van het bekende kinderboek gaat over een kleine muis die een griezelbeest: 'De Gruffalo' verzint om de andere dieren uit de buurt te houden. Maar dan ontmoet de muis de Gruffalo in het echt… De peuters kunnen ook gezellig meezingen met de liedjes van Ageeth de Haan. In een decor van prachtige natuurbeelden die levensgroot geprojecteerd worden, kunnen de peuters meezingen met de vrolijke en ontroerende liedjes van Ageeth de Haan. Daarnaast is er van alles te doen in de foyers, zowel voor de kleintjes als voor de ouders.

De eerste voorstelling op Het Peutertheaterfestival begint om 9.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.agnietenhof.nl of aan de kassa (0344-673500) van de Agnietenhof.

Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met Kinderopvang Rivierenland, Bureau Vanaf2 en Gemeente Tiel.