• Politie Buren
  • Heinen, R. (Ramon)
  • Politie Buren

Politie nog steeds dringend op zoek naar goederen fatale brand Buren

BUREN De politie is zeer dringend op zoek naar enkele specifieke goederen die relevant zijn in het onderzoek naar de fatale brand in Buren op nieuwjaarsdag. De aangehouden verdachte heeft deze goederen ergens heeft achtergelaten tussen Buren en Geldermalsen.

Het kan zijn dat deze goederen nog ergens op deze route liggen. In dat geval wil de politie mensen vragen niet aan te komen zodat eventuele sporen kunnen worden veiliggesteld. ,,Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat iemand deze spullen wel heeft gevonden en ze inmiddels al heeft weggegooid of iets dergelijks. Ook dan vernemen we dit graag zodat we weten waar de spullen zijn gevonden", aldus een woordvoerder.

Eerder al werd een oproep gedaan voor deze spullen, maar die oproep leverde tot nu toe slechts een handvol tips op die het onderzoek niet veel verder brachten. Het ging om de volgende oproep, die de politie nog eens onder de aandacht wil brengen.

Oproep

Nieuwjaarsochtend breekt er brand uit in een appartementencomplex in Buren. Een 21-jarige vrouw komt daarbij om het leven. Uit sectie op haar lichaam blijkt dat ze door een misdrijf om het leven is gekomen. Halverwege januari wordt een 46-jarige man uit Tiel aangehouden.

De politie is in dit onderzoek op zoek naar de volgende goederen: een fles sambuca, een fles wodka en een optrekstang met een signatuur van Bruce Lee. Deze goederen kunnen door de verdachte zijn achtergelaten op de route tussen Buren en Geldermalsen. Heeft u deze spullen gezien of heeft u andere informatie? Bel met 0900- 8844 of mail rechtstreeks met het team via onrab17020@politie.nl