• Fernando Bot

Politie zoekt getuigen steekincident op A15 bij Tiel West

TIEL Bij een steekincident op afrit Tiel West van de A15 is maandagavond 15 april een 25-jarige man uit België gewond geraakt. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kreeg rond 20.15 uur de melding dat op de A15 een steekincident had plaatsgevonden. Uit een eerste onderzoek bleek dat een conflict is ontstaan tussen de 25-jarige bestuurder van een auto en een motorrijder dat eindigde met het steekincident. Na het steekincident ging de motorrijder er vandoor. Verder onderzoek moet uitwijzen wat exact is gebeurd.

SIGNALEMENT De motorrijder is een blanke man, tussen de 30- en 40 jaar oud. Hij heeft kort donker blond haar, een stevig postuur en is ongeveer 1.95 m lang. De man droeg een donkere broek en had een zwart leren jas aan met daarop het embleem van een motorclub. Op het moment dat de man wegreed droeg hij geen helm.

De politie heeft met verschillende getuigen gesproken. Wie iets heeft gezien of gehoord dat met dit steekincident te maken kan hebben, neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.