• Postmen komt terug naar Tiel!

    Postmen

Postmen start jubileum-tour in Zinder Tiel

TIEL Postmen komt terug naar Tiel. Op zaterdag 27 oktober trapt de hiphop- en reggaeformatie de 'Love me or love me not-tour' af in Zinder Podium, ter ere van hun 20-jarig bestaan. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via zinder.nl/podium.

Na 5 jaar gaat Postmen weer op tour met zowel het nieuwe repertoire als de klassiekers. Deel één van de EP-serie 'Love Me or Love Me Not' is Remon Stotijn's nieuwste muziekproject na zes jaar, dat dit najaar verschijnt. 'Love Me or Love Me Not' is een verhaal over the dark side en balans van "love in life, family and business".


PLATINA Aan het eind van de jaren negentig bracht Postmen de succesvolle plaat 'Documents' uit, waar een golf van grote hits uit voortkwam. 'Documents' was de eerste hiphop/reggae plaat die een platina status in Nederland wist te behalen op basis van de singles 'Cocktail', 'Crisis' en 'U Wait'. De Postmen-sound domineerde de hitlijsten en 'Documents' werd een cultureel fenomeen. Postmen was ook meerdere malen te zien op het podium van het Tielse festival Appelpop.

MASSI Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door Massi. Een klein, onbegrepen straatschoffie… Dat is hoe het allemaal begon voor rapper Massi (25). Van het pleintje naar de studio, van de studio naar het podium. Al zoekend naar erkenning komt hij erachter dat het podium de enige plek is waar hij zich thuis voelt.


Kaarten voor het concert van Postmen à € 15,- zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via zinder.nl/podium en aan de Zinder Balie (Rechtbankstraat 1, Tiel). Kaarten aan de deur kosten € 17,-. De zaal van Zinder Podium is te bereiken via de secundaire ingang aan het John van Burenplein.