• Eva van de Wijdeven en Renée Fokker in de spannende theaterthriller 'Judas'

    Bob Bronshoff

Psychologische theaterthriller 'Judas' in Agnietenhof Tiel

TIEL Dertig jaar lang terroriseert crimineel Willem Holleeder zijn familie. Om dit te stoppen verraden zijn zussen Astrid en Sonja hem en leggen belastende verklaringen tegen hem af. In 2016 schrijft Astrid Holleeder haar verhaal op. Als testament, omdat ze niet weet of ze er morgen nog is. Behalve het boek, is er ook een theaterversie van 'Judas'. Astrid Holleeder heeft actief meegewerkt aan de totstandkoming van de voorstelling, die op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel te zien is.

De psychologische theaterthriller 'Judas' wordt verteld vanuit het perspectief van de vier vrouwelijke omstanders van Holleeder: zijn twee zussen, moeder en nichtje. De aangrijpende voorstelling laat zien hoe het is als je leven dagelijks wordt beheerst door angst. En hoeveel moed ervoor nodig is om die angst te trotseren. Met Renée Fokker, die Astrid speelt, Margo Dames, Trudy de Jong en Eva van de Wijdeven.

De tour van deze theatervoorstelling is bijna afgelopen. 'Judas' in de Tielse schouwburg is een van de laatste mogelijkheden om deze theaterthriller te bezoeken.

Renée Fokker e.a. - 'Judas' | vrijdag 25 & zaterdag 26 januari 2019, 20.00 uur | Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Meer informatie en tickets: www.agnietenhof.nl of kassa: St. Agnietenstraat 2 Tiel, 0344 67 35 00 | Tickets zijn ook verkrijgbaar via de balie in Zinder: Rechtbankstraat 1, Tiel, alleen PIN.