• De winnaars van de Betuwe Kersencampagne, samen met vertegenwoordigers van Fruitpartners Blom (Aart Blom), Van der Valk Hotel Tiel (Jorn van Woerkom), Stadspromotie Tiel (Marco van Hoek) en Betuwe Kers (René van IJzendoorn). 

  Neeltje van Triest
 • Familie Belder uit Veenendaal

  Neeltje van Triest
 • Mevrouw Jagai uit Den Haag

  Neeltje van Triest
 • Mevrouw Lin uit Delft

  Neeltje van Triest
 • De familie Barten uit Barneveld

  Neeltje van Triest

Prijsuitreiking winactie Betuwe Kers

TIEL Winnaars van de winactie van Betuwe Kers kwamen op fruitcorsozaterdag naar Tiel om hun prijs in ontvangst te nemen. Uit de meer dan 10.000 inzendingen zijn uiteindelijk vijf winnaars getrokken. Zij ontvangen een hotelarrangement van Van der Valk Hotel Tiel. Daarnaast ontvingen ze toegangskaartjes voor het Fruitcorso en toegangskaarten voor het Flipje & Streekmuseum. De prijzen werden uitgereikt door Jorn van Woerkom, Operationeel Manager Van der Valk Hotel Tiel.

Om de consument kennis te laten maken met Betuwse kersen is afgelopen zomer een ludieke win-actie georganiseerd. Uit het hele land kwamen méér dan 10.000 inzendingen binnen. Er waren vijf gratis hotelarrangementen te winnen, aangeboden door Van der Valk Hotel Tiel. Tijdens de prijsuitreiking kregen de winnaars een 'Flipje-goodiebag' aangeboden, met onder andere toegangskaarten voor het Fruitcorso en het Flipje & Streekmuseum. Voor elke winnaar had fruitteler Aart Blom (directeur Fruitpartners Blom) bovendien een fruitkistje Betuwse appels & peren als verrassing meegenomen.

De winnaars van de Betuwe Kersencampagne zijn geworden familie Belder uit Veenendaal, mevrouw Jagai uit Den Haag, mevrouw Lin uit Delft, de familie Barten uit Barneveld en de heer De Leeuw uit Soest. De Betuwe Kersencampagne is mogelijk gemaakt door Stadspromotie Tiel, Flipje- en streekmuseum Tiel, Fruitcorso, Fruitpartners Blom en Van der Valk Hotel Tiel

De Betuwse Kersencampagne is bedoeld om het streekproduct en regio de Betuwe te promoten. De kersen zijn een typisch streekproduct uit de Betuwe. De Betuwse kersen zijn overheerlijk, dankzij de vruchtbare rivierklei en het gunstige, gematigde klimaat. Dit maakt dat de Betuwse kersen van de hoogste kwaliteit zijn. En natuurlijk erg lekker.

Info: www.betuwekers.nl.