• © danwet | creative photography

's Heeren Loo zoekt vrijwilligers

TIEL 's Heeren Loo is op zoek naar vrijwilligers. Elke cliënt verdient alle aandacht. Medewerkers van 's Heeren Loo doen wat ze kunnen. Maar voor dat beetje extra is het fijn dat er vrijwilligers zijn. In Geldermalsen en Tiel zijn ze op zoek naar mensen die hen willen helpen.

In Geldermalsen zoekt 's Heeren Loo mensen die met cliënten mee willen gaan naar de manege of het zwembad. Ook zoeken ze een barman/vrouw voor tijdens de gezellige karaoke-avonden in Tiel. De Brede Zorgschool zoekt nog vrijwilligers voor leuke activiteiten in het weekend. En voor de kerkdiensten op zondag zoekt 's Heeren Loo een organist en vrijwilligers die de cliënten kunnen begeleiden.

Tanja van Doorn, coördinator Vrijwilligers: ,,We zijn niet alleen op zoek naar vrijwilligers die echt iets doen met de cliënten maar we zijn in Geldermalsen bijvoorbeeld op zoek naar chauffeurs die met onze bus bij bedrijven in de buurt, werk voor de cliënten op willen halen. Ook zijn we op zoek naar klussers. Wij zijn op zoek naar mensen die hart hebben voor de verstandelijk beperkte medemens. Ook als iemand werkloos is en misschien al snel weer een baan vindt, zijn we blij met tijdelijke hulp. Ik heb ook vrijwilligers in dienst die (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt zijn en voor wie vrijwilligerswerk nog mogelijk is. Vrijwilligerswerk is een goede manier om deel uit te blijven maken van de maatschappij. Ook voor vluchtelingen die in Geldermalsen en Tiel wonen kan vrijwilligerswerk een goede manier van inburgeren zijn. Ook tijdens een studie of in een periode van werkeloosheid is vrijwilligerswerk een mooie aanvulling. Vrijwilligerswerk staat altijd goed op een CV. En nog veel belangrijker, cliënten waarderen alle aandacht en betrokkenheid enorm."

Info en aanmelden: Tanja van Doorn via Tanja.van-doorn@sheerenloo.nl, 06-46230158.