• Koen van Weel

Snackbar overvallen; politie zoekt dader

TIEL Dinsdagavond even voor 21.00 uur werd een snackbar aan de Nieuwe Tielseweg in Tiel overvallen. De overvaller bedreigde de medewerker met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en vroeg om geld. Kort na de overval werd een 19-jarige jongeman uit Tiel aangehouden. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij niets met de overval te maken had. De politie is op zoek naar de dader en roept getuigen op zich te melden.

Bij de politie was even voor 21.00 uur een melding binnengekomen dat de snackbar was overvallen.. De overvaller dwong de eigenaar geld af te geven, doch de eigenaar liep achter de keuken in, waarop de overvaller via de ingang de zaak verliet en op de vlucht sloeg. Hij reed weg op een scooter. De politie heeft al wat getuigen gesproken maar zou graag nog meer mensen spreken die wat gezien hebben. De politie zet het onderzoek voort.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.