Stadscafé Hexagon sluit muziekseizoen af

TIEL Vrijdagavond 23 maart is de Pub-quiz bij Stadscafe Hexagon inmiddels vol geboekt. Zaterdagavond 24 maart vanaf 21.30 uur speelt de Haarlemse band Liquid Blue in Hexagon. Deze Noord-Hollandse 3-mans band band speelt stevig rockcovers, melodieuze bluesballads en shuffleblues. Muziek van Rory, Jimi, Stevie en Gary in een eigentijdse jas. De band bestaat uit Jannelies Blommaert op basgitaar, Junin Boerma op gitaar en Andre Bindels op drums. Ze spelen tot 01.00 uur.

Zondagmiddag vanaf 15.30 uur is er weer de maandelijkse jazzmiddag Jazz`ebelle. Onder leiding van Chris Meijerink staat de jamband klaar met Sjoerd van der Zee (jazzgitaar) en Hans van Rijnsoever (contra)bas). Iedere geoefende zanger(es) en muzikant kan meespelen. Op het podium van Stadscafé Hexagon staat een Sonor drumstel, een Nord Stage 2 piano, een volledige backline en 9 monitoren klaar. Een PA-installatie zorgt voor een prima zaalversterking.

De toegang is gratis.

Dit is voorlopig weer het laatste muziekweekend in Hexagon. In oktober wordt er vervolgens weer voor 6 maanden muziek gemaakt in Hexagon. Er komen natuurlijk wel buitenevenementen op het Korenbeursplein en Woodstock aan de Waal.