• Maurice Molthoff

    Stichting Dierenhulp

Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel verrast vrijwilliger met reis

TIEL Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel heeft een van haar vrijwilligers verrast met reis dankzij het Vriendenfonds van de Vriendenloterij.

Het grote oude gebouw, waar de stichting al in zat sinds 2001 is in 2015 verkocht. De stichting kon gebruik blijven maken van het kantoorpand met aangrenzende grond. Het kantoorpand moest geheel verbouwd worden, wat een mega klus werd. Met behulp van Maurice heeft het pand een grote verbouwing en renovatie ondergaan. Meer dan een jaar heeft hij de organisatie van de verbouwing inclusief het klussen zelf op zich genomen. Hij is ontzettend handig met elektra, timmeren en schilderen. Naast de renovatie leidt Maurice vrijwilligers op en houdt hij zich bezig met de website en social media.

,,Hij verdient een grote pluim. Het is een echte duidendpoot, is ook goed in het werven van sponsoren en is inmiddels onderdeel van het bestuur. Wij vinden het dan ook prachtig dat we hem een verrassingsreis kunnen aanbieden namens het Vriendenfonds van de Vriendenloterij, dik verdiend!"