• Foto Jan Willem Keij

Theatervoorstelling 'Niemand wacht op je' in raadzaal

TIEL Op woensdag 30 januari om 19.30 uur is in de raadzaal een theatervoorstelling 'Niemand wacht op je'. De voorstelling gaat over de rol van politici in een veranderende samenleving. Na de voorstelling is er ruimte voor inwoners en raadsleden om met elkaar in gesprek te gaan.

De voorstelling gaat over de tijd waarin we leven. In de media komen aan de lopende band nieuwsberichten en opinies voorbij over kwesties. De één roept nog harder dan de ander. Luisteren lijkt moeilijker dan ooit. Over één ding zijn we het eens: Verandering is nodig. Maar waar beginnen we? En bij wie ligt de verantwoordelijkheid eigenlijk; bij de inwoner of bij de politiek? José Kuijpers kruipt in de huid van drie vrouwen. Vrouwen die niet langer wachten, maar doen.


Na afloop van de voorstelling is er een gesprek tussen raadsleden en inwoners. Vragen als "Waar ligt de verantwoordelijkheid voor het bijdragen aan een betere samenleving? Is er voldoende speelruimte voor inwoners om invloed uit te oefenen op de lokale politiek?" komen aan de orde.


Wie de voorstelling wil zien is welkom. Aanmelden: griffie@tiel.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.