Thema-avond PvdA

TIEL Op 20 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen en de Waterschapsverkiezingen. De PvdA Buren houdt maandag 11 maart in het FNV gebouw De Schering aan de Scheeringlaan 2 in Tiel een thema-avond.

Sprekers zijn die avond Marc Oosterhout, campagne-ideoloog, Peter Kerris, lijsttrekker van de PvdA in de provincie Gelderland en een van de kandidaten op de PvdA-lijst van Waterschap Rivierenland.

Marc Oosterhout is bedenker van de PvdAcampagne en inwoner van Buren. Hij stelt, dat als er één partij is die behoefte heeft aan een nieuw verhaal, dan is het wel de PvdA. De maatschappij is aan het veranderen en dat geeft de mensen een onveilig gevoel. ,,Wat de kiezer bij de PvdA vindt is zekerheid. Zeker zijn van fatsoenlijke zorg, zeker zijn van een woning, zeker zijn van goed onderwijs: dat is het oerverhaal van de PvdA en de essentie van de sociaal democratie."

Peter Kerris is PvdA-lijsttrekker van de provincie Gelderland. Ook hij zal duidelijk maken waarom de kiezer PvdA moeten stemmen bij de Statenverkiezingen.

Van het Waterschap Rivierenland is een van de PvdA-kandidaten aanwezig. Hij gaat in de belangrijke taak van de Waterschappen.

De avond is bedoeld voor iedereen die nog niet weet op welke partij hij of zij op 20 maart moet stemmen. Toegang is gratis. De avond is van 20.00 tot 22.00 uur.