• Autosloperij

In Tiel de oude auto kwijt tegen een eerlijk prijs

Wie kent haar niet, Flipje van Tiel? Ze is de mascotte van de Betuwe en opgegroeid in Tiel onder de vleugels van de jamfabriek 'de Betuwe'. Tegenwoordig is ze vooral bij de generatie van toen nog bekend en een enkeling die de boekjes vroeger heeft gelezen. Naast Flipje heeft Tiel nog meer bezienswaardigheden, maar ook functionele plaatsen zoals een belangrijk tankstation aan de A15 waar talloze oplaadpunten staan. Het is dan ook niet gek dat verschillende inwoners van Tiel op deze manier wellicht gemakkelijker overstappen op een elektrische auto. Echter zal eerst van de oude auto afgezien moeten worden en dat doe je natuurlijk niet zomaar. Bij de autosloop in Tiel kun jij je auto tegen een eerlijke prijs kwijt. Daarmee weet je dat de onderdelen van de auto weer gerecycled worden en opnieuw gebruikt worden. Vervolgens kun jij er voor kiezen om het verdiende geld bijvoorbeeld in een elektrische auto te steken.

- Door onze partner -

Meerdere auto's bergen

Het zal je maar overkomen dat je auto al zo oud is dat je halverwege een rit ergens stil komt te staan. Gelukkig bestaan er bergingsbedrijven die je auto altijd in nood weg kunnen takelen of slepen. Ook kunnen ze je auto vervoeren of transporteren naar een bepaalde plek. Mocht je in de buurt van Tiel vast komen te zitten, dan kunnen zij je redden. Maar ook als je helemaal in het Zuiden van Nederland total loss raakt of in het Noorden aan de kant van de weg staat komen zij je oude auto halen. Op deze manier komt je auto wellicht ook bij de autosloperij terecht die ervoor zorgt dat je alsnog een goede prijs voor de auto krijgt voor wat deze op dat moment waard is. Zo zorg je er voor dat de auto-industrie weer beschikking krijgt over materialen die het kan hergebruiken. Er hoeft dus weer minder aangevoerd te worden en dat is weer beter voor het milieu.

Tiel stimuleert elektrisch rijden

Ook de gemeente in Tiel stimuleert haar inwoners maar wat graag om elektrisch te gaan rijden en niet alleen haar eigen inwoners. Door een belangrijk punt aan de A15, in de vorm van het eerdergenoemde tankstation, bied je ook elektrische rijders vanuit alle hoeken van het land de mogelijkheid om op te laden. In twintig minuten kun je de auto voor tachtig procent opladen en ondertussen kun jij je tegoed doen aan een bakje koffie en op de wifi. Zo hoef je je niet te vervelen, terwijl je daarna weer en hele poos verder kunt met je auto.