• www.pixabay.com

Tweede Toons Koffieochtend Tiel

TIEL Toon Hermans Huis Tiel (THHT) houdt van 5 tot en met 12 februari voor de tweede keer haar koffieochtend onder de naam Toon's Koffieochtend Tiel. Tijdens deze koffieochtend, die wordt gehouden om de naam en activiteiten van THHT onder de aandacht te brengen, wordt geld ingezameld voor het werk van Toon Hermans Huis Tiel. Koffiedrinken voor het goede doel. Een mooi en gezellig initiatief.

Iedereen kan een koffieochtend organiseren: collega's, vrienden, vriendinnen, klanten, gasten, buren, de kaartclub, sportvrienden, etc. Wie mee doet ondersteunt het prachtige en zeer nodige werk van THHT. De startdag voor Toon's Koffieochtend Tiel is op 5 februari, een dag na Wereldkankerdag. Een extra motivatie om zo'n koffiekit aan te schaffen of ergens in de buurt een kopje koffie te gaan drinken, bijvoorbeeld op 5 en 6 februari bij het ECT aan de Doodewaardlaan, op 7 februari bij FlexTiel, bij de diverse horeca gelegenheden in de regio (zie deelnemerslijst op de website) en ook in Toon Hermans Huis Tiel ben je welkom.

KOFFIEKITS Net zoals verleden jaar heeft Toon's Koffieochtend Tiel (TKT) koffiekits samengesteld. Die kits bestaan uit koek, informatie over THHT en natuurlijk een collectebus. De koffie zit er niet bij, die mag vers op locatie worden gezet. Op dit moment hebben al meer dan zestig bedrijven zo'n kit aangeschaft. De kosten voor bedrijven zijn € 100,- ex btw per koffiekit.

Voor particulieren, clubs, horeca en verenigingen zijn er geen kosten verbonden aan de koffiekit en hebben zich al meer dan 40 gegadigden aangemeld. Bestellen kan via toonskoffieochtendtiel.nl Op die webpagina kan dan een keuze tussen 'Bedrijven' of 'Particulieren' worden gemaakt. De rest wijst zich vanzelf.

De volledige opbrengst van de verkoop van de koffiekits en de donaties die in de collectebus worden gestopt gaat naar THHT.