• Marco van Deick
  • Marco van Deick
  • Marco van Deick

Update: brandonderzoek Burgemeester Van Altenastraat

TIEL De politie is vandaag verder gegaan met het onderzoek na de woningbrand aan de Burgemeester Van Altenastraat in Tiel. De technische recherche onderzoekt eventueel bruikbare sporen die zijn aangetroffen. De politie is verder in de wijk voor een buurtonderzoek. Voor wie niet thuis is, laat de politie een flyer achter. Voor het delen van informatie kan contact worden opgenomen met het team grootschalig onderzoek: tgo-luxemburg.oost-nederland@politie.nl. Informatie kan ook gedeeld worden via 0900-8844 of anoniem via M: 0800-7000.

De gemeente heeft donderdagavond een bewonersbijeenkomst gehad; ook de wijkagent was daarbij aanwezig. Daarbij is ook slachtofferhulp beschikbaar gesteld voor omwonenden die daar behoefte aan hebben.

CAMERABEELDEN Komend weekend werkt het onderzoeksteam door. Op dit moment kan de politie verder nog niets melden: zorgvuldig onderzoek vraagt tijd. Wie camerabeelden heeft kan contact opnemen met TGO Luxemburg. Ze zijn op zoek naar beelden uit Tiel, gericht op de openbare weg.
Het gaat nu om de periode van woensdag 6 februari tussen 22.00 uur en donderdag 7 februari 02.00 uur. Uploaden kan via www.politie.nl onder melding doen: https://www.politie.nl/aangifte-of-meld…/meldformulier.html…

Steeds meer privépersonen beveiligen hun eigendommen met camera's. De politie gebruikt in het dagelijks werk vaak camerabeelden om misdaden op te lossen. Om te weten waar camera's geïnstalleerd zijn en wat zij 'zien', maken ze gebruik van een databank, genaamd 'Camera in Beeld'. Meer info staat op Politie.nl > Thema's > Camera in beeld.