• Van der Valk Tiel

Van der Valk Hotel Tiel pakt uit tijdens nieuwjaarsnacht

TIEL Van der Valk Hotel Tiel houdt 31 december de eerste editie van 'New Years Eve: Sylvester Dance Night'.

,,Jarenlang vond in het 'oude' Hotel Tiel de Sylvester Dance Night plaats en vanaf dit jaar is het evenement terug in een heel nieuw jasje", vertelt Johan Kuyt van Hotel Tiel. Oud en Nieuw is voor velen een feestelijke avond met vrienden en familie. Vanaf 22:00 uur openen de deuren en zet het hotel in op een onvergetelijke avond met volop dansmuziek en entertainment.

De eerste editie van het nieuwe evenement staat in het teken van rode lopers, een spetterende lichtshow, confetti, special effects een spatzuiver geluidssysteem van concertniveau. DJ Dennis Verheugd, bekend van Radio10, draait de beste hits uit de jaren '70, '80 en '90 tot nu. Alles wordt uit de kast gehaald voor de grootste jaarwisseling van de Betuwe.

Vlak voor klokslag 00:00 uur wordt met zijn allen afgeteld en vervolgens wordt het nieuwe jaar geheel in stijl ingeluid met een glas bubbels. De sfeervolle balzaal is omgeven door ramen, dus ook het vuurwerk uit de omgeving wordt bij het feest betrokken.

Kaarten voor het grote feest zijn verkrijgbaar aan de receptie van Van der Valk Hotel Tiel en via de online ticketshop. Kaarten kosten € 25,00 inclusief proostmoment om 00:00 uur. Er zijn ook groepstickets verkrijgbaar (10 personen) voor € 22,50 per ticket. Kijk voor meer informatie op www.hoteltiel.nl/nye.