Goedkope rijbewijskeuring senioren

TIEL Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 21 november, 19 december, 23 januari en vervolgens eens per maand in SZR locatie Vrijthof, Burgemeester Meslaan 49. Voor informatie en een afspraak kan naar het landelijke afsprakenbureau worden gebeld: 085-4883616. Zelf een datum reserveren kan via www.goedkopekeuringen.nl.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E en medisch € 40,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 60,00. Leden van CNV/ouderenbonden en/of thuiszorgorganisaties krijgen € 2,00 korting op bovengenoemde prijzen. Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat men naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden. Deze is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn welkom.