Verkiezingsdebat

TIEL Donderdagavond 12 maart gaan de partijen die meedoen aan de verkiezingen voor het bestuur van Waterschap Rivierenland. In de 'zandzakkenarena' zullen de thema's rondom dijken, water en neventaken aan de orde komen. Debatleider Inge Diepman gaat het gesprek hierover aan met de twaalf lijsttrekkers van de deelnemende partijen. Locatie: het kantoor van Waterschap Rivierenland, De Blomboogerd 1 in Tiel. Aanvang: 20.00 uur. Toegang is gratis. Aanmelden is nodig: stuur een mail naar waterschapsverkiezingen@wsrl.nl. Men kan er ook voor kiezen om het debat thuis te volgen via www.waterschaprivierenland.nl/verkiezingen. Ook in de dagen na het debat zijn de opnames via de website beschikbaar.

Het debat is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de partijen die meedoen aan de waterschapsverkiezingen. Maar men kan ook alvast kijken op www.stadtiel.nl/kieskompas/ Daarnaast ontvangt men rond 4 maart een verkiezingskrant van het waterschap met informatie over de verschillende partijen. Meer informatie is ook terug te vinden op www.waterschaprivierenland.nl/verkiezingen

Op zaterdag 14 maart staat Waterschap Rivierenland met grote doeken met een waterlijn op vijf pleinen in het rivierengebied. In Nijmegen, Tiel (op de Groenmarkt), Gorinchem en Zaltbommel kunnen belangstellenden tussen 10:00 en 16:00 uur als kandidaat hierbij aansluiten om met de kiezers in gesprek te gaan en een partij onder de aandacht te brengen.