• Jennifer Kunes

Vliegende start kaartverkoop nieuw seizoen Agnietenhof

TIEL De kaartverkoop van theaterseizoen 2018/2019 van Schouwburg Agnietenhof is onlangs vliegend van start gegaan. Ten opzichte van vorig jaar is de kaartverkoop met ruim 25% gestegen en daarnaast is al een aantal voorstellingen uitverkocht. Voor ruim 170 voorstellingen zijn nog voldoende kaarten beschikbaar en tijdig bestellen is aan te raden, want voor bijna alle voorstellingen geldt tot 1 juli 2018 een Vroegboekkorting.

 

Van Brigitte Kaandorp, Jochem Myjer (3 shows), Youp van 't Hek en de Edwin Evers Band is nu al bekend dat ze voor een uitverkochte Grote Zaal van de Agnietenhof zullen spelen. De stijgende lijn in de kaartverkoop is voor een deel te danken aan de cabaretiers, maar ook voor onder meer Alex Klaasen, Buurman Buurman en Queen The Music geldt nu al een mooie zaalbezetting. Onder de hardlopers (> 500 van de 800 kaarten per avond verkocht) zijn op dit moment Patrick Laureij, Pieter Derks, Arjen Lubach en Claudia de Breij. Het is dus aan te raden snel kaarten te bestellen.

 

NIEUWE BEZOEKERS Uit de cijfers blijkt ook dat steeds meer nieuwe bezoekers de Agnietenhof weten te vinden. Naast de flinke stijging in het aantal vaste bezoekers, heeft de Agnietenhof onlangs 300 nieuwe Vrienden van de Agnietenhof mogen verwelkomen. Deze Vrienden zijn veelal regelmatig terugkerende bezoekers die niet alleen het hele seizoen korting ontvangen op voorstellings- en filmkaarten en met voorrang kaarten mogen bestellen, maar ook profiteren van allerlei andere Vriendenvoordelen en het theater een warm hart toedragen. Kijk voor meer informatie op www.agnietenhof.nl/vriend.

 

Bekijk het volledige programma op www.agnietenhof.nl of bekijk de seizoensbrochure. Kaarten zijn te bestellen via www.agnietenhof.nl, telefonisch via 0344 673 500 en aan de kassa van Schouwburg Filmtheater Agnietenhof.