• Ab Donker

VriendenLoterij wijst Fruitcorso aan als goede doel

TIEL Fruitcorso is 'vriend' geworden van de VriendenLoterij. Dat wil zeggen dat het corso tot de goede doelen behoort van de bekende nationale loterij.

Op maandag 25 en dinsdag 26 maart bellen leden van Stichting 4-Stromenland andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. Er wordt gebeld tussen 18.30 en 21.30 uur. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van het Fruitcorso.

En daarnaast maken de clubleden als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

Als mensen mee willen doen om het Fruitcorso op deze manier te steunen, kunnen ze een mail sturen naar info@fruitcorso.nl met het verzoek dat ze deze avonden gebeld mogen worden. Uiteraard is het dan van belang een telefoonnummer te vermelden. Ook kan een voorkeur voor datum en tijdstip daarbij worden toegevoegd.

De Inkomstencommissie van de stichting hoopt op veel respons van de clubs en goodwill van bewoners in FruitDelta Rivierenland. Gegokt wordt op 50 deelnemers, hetgeen de clubkas flink zou spekken.

Bestaande klanten van de VriendenLoterij kunnen via vriendenloterij.nl het goede doel ook aanpassen naar Stichting 4-Stromenland/Fruitcorso. Op die manier wordt ook het Tiels evenement financieel gesteund.